Midsommarafton 2015

IMG_0991

I motsats till vad alla väderleksrapporter hade talat om så flödade solen över Skäret denna midsommarafton. En rekordpublik hade sökt sig till Norrfjärden – ca 300 personer enligt vissa uppskattningar.

Efter några välkomstord av Hamnföreningens ordförande Jörgen Wedin restes midsommarstången på slaget 15 00 av barn och vuxna. Därefter tog sång- och ringlekarna vid anförda av trion Mats Sjöström, Bosse Lundberg och Mikael Björnström. Ca 120 barn deltog i dansen som bildade fyra ringar runt midsommarstången.

Efter dansen fick barnen glass och läsk. Kön till kaffet och det hembakta brödet ringlade sig lång hela eftermiddagen.

En fisketävling för barn arrangerades traditionsenligt på hamnbryggan med stort deltagande. Fem lotterier såldes snabbt ut med fina priser till vinnarna.

Tack alla som firade midsommar med oss!