Vårstädning 15 maj, Årsmötet flyttat och sommaren 2021

Planeringen i nuläget

Med hänsyn tagen till Covid-19 och de restriktioner som följer av pandemin tog styrelsen vid sitt sammanträde den 1 april 2021 preliminära beslut om följande:

• Att vi med största sannolikhet måste ställa in det traditionella midsommarfirandet på midsommarafton;
  • Att vi sannolikt inte kommer att öppna café Skäret denna säsong;
  • Att någon söndagsunderhållning inte kommer att arrangeras.

Styrelsen kommer slutligen att utvärdera situationen vid sitt nästa sammanträde den 15 maj 2021 och ta definitiva beslut om detta. Däremot kommer vi i likhet med föregående år att ha campingen öppen.

Årsmötet 2021

Styrelsen beslutade också av hänsyn till pandemin att flytta årsmötet preliminärt till augusti 2021. Kallelse och årsmöteshandlingar kommer därför att skickas ut senare i sommar.

Vårstädning 2021

Vårstädning kommer att äga rum lördagen den 15 maj 2021 (”Kristi Himmelsfärdshelgen”).  Alla som kan är välkomna att hjälpa till.

Bland arbetsuppgifterna: Impregnering av kanalkajen, underhåll av vissa cafémöbler, röjning av sly och gräs, sjösättning av föreningens båt. Vi plockar upp skräp, krattar och snyggar till.

Samling klockan 11 00. Tag gärna med sågar, krattor och spadar.

Hamnföreningen bjuder på korv, kaffe och dryck till alla deltagare i vårstädningen.

Y-bommarna

Berörda båtägare ansvarar för att y-bommarna är på plats i vattnet senast den 31 maj 2021.